Home Obituario Ericho Jimmy Tjon Kon Sang *26-10-1976 – †03-07-2017

Ericho Jimmy Tjon Kon Sang *26-10-1976 – †03-07-2017

3420
0
SHARE
- Advertisement -

Nahum 1: 7
DE HERE is goed. Hij is een sterke Helper in tijd van nood. Hij zorgt voor de mensen die op Hem vertrouwen.

Met groot verdriet in ons hart en met de wil van God maken wij het overlijden bekend van:

Ericho Jimmy Tjon Kon Sang

ook bekend als ‘’ Chino ’’

* 26-10-1976 – † 03-07-2017

Namens:

Vader: George Tjon Kon Sang
Moeder: Beatrice Tjon Kon Sang – Ho Asjoe
Broer en gezin: Duncan, Angelica en kinderen
Zus en gezin:   Priscilla, Daniel en kind

Ooms en tantes: † Tante Angeline de Cuba – van Thol
Tante: Jessie van Thol, † Tante Alice Maduro – Ho Asjoe, Oom Elmer en tante Sandra Ho Asjoe, Oom Geoffrey en tante Annie Ho Asjoe, Tante Marina en oom Juan Ortiz – Ho Asjoe, † Oom Anton en tante Sajien Tjon Kon Sang, Tante Johanna en † oom William Busropan – Tjon Kon Sang, Tante Agnes en † oom Asien Lie Tjsoen Kiem – Tjon Kon Sang, Oom Raymond en tante Helen Tjon Kon Sang, Tante Annie Tjon Kon Sang

Neven en nichten: Maureen, Sandra, Amien en Steven Tjon Kon Sang, William, Brian en Marcel Busropan, Olton, Joan, Milton,  Andre en Pearl Lie Tjsoen Kiem, Debbie en Sherida Tjon Kon Sang, Leon Tjon Kon Sang, Mayra de Cuba, Patrick, Peggy, Melinda en Meridith Spong, Nicole en Janice Maduro, Xavier, Jean-Yves en Raissah Ho Asjoe, Mitchel, Elrick en Ryan Ho Asjoe, Juanama en Jullian Ortiz

Overige familieleden, vrienden en kennissen van de familie.

Gelegenheid tot afscheid nemen en condeleances zal zijn te Royal Funeral home op dinsdag 11 juli 2017 van 19-21 uur, en op woensdag 12 juli tussen 9-11 uur waarna de crematie zal in familiekring plaatsvinden.

Gelieve geen rouw beklag aan huis.

- Advertisement -

DUNA COMENTARIO

Please enter your comment!
Please enter your name here