Home Hudicial Hues a hala atencion di hoben cu no kier a sigui haci...

Hues a hala atencion di hoben cu no kier a sigui haci trabou pa comunidad

98
0
SHARE
- Advertisement -

ORANJESTAD (AAN): Hues a hala e atencion di e homber C.  Specificamente el a bisa cu no ta C. ta dicidi kico mester haci. Hues a bisa C. cu e mester cumpli cu e castigo cu el a haya y a subi e castigo pa mas trabou pa comunidad.

    PLANTACION DI MARIHUANA:

  1. a wordo haya culpable di plantacion di marihuana riba 10 di Mei 2016. Hues a mustra cu tabatin Tomzitting caminda a condena C. na 20 ora di trabou pa comunidad. Ta asina cu C. a traha 15 ora so.

    ACTITUD DI ACUSADO:

Hues a puntra C. di con e no a caba di haci trabou pa comunidad. Segun C. e tabata sinti malo y no a sigui. El a simplemente no a bay mas pa caba di cumpli cu e 5 ora di trabou cu e tabata falta. El a bisa Hues cu e no tin un motibo pa bisa cu no a cumpli.

Hues a bisa C., cu e mester cumpli cu esaki.

Fiscal a bisa cu C. a bay di acuerdo cu e ta traha pa comunidad. Reclasering a notifica cu C. no a cumpli cu e oranan. Fiscal ta haya cu lo ta mihor duna un boet envez di bay traha bek. E no kier crea e impresion cu si no traha lo bay haya boet. El a exigi 250 florin di boet of 5 dia sera.

  1. a bisa Hues cu e kier caba di haci trabou pa comunidad. Hues a sera tratamento di e caso y dicta sentencia di biaha.

    HUES A DUNA MAS CASTIGO:

Hues a bisa cu e ta haya C. culpable y ta haya fastioso cu C. ta bay dicidi cu e no ta bay cumpli cu e castigo. Esaki ta masha fastioso pa Reclasering.

Hues a bisa cu pa e actitud robez aki e ta subi e cantidad di oranan di trabou y no ta duna C. un boet manera Fiscal a exigi. El a condena C. pa traha 10 ora di trabou pa comunidad y a hala atencion di C. cu e mester cumpli.

 

- Advertisement -

DUNA COMENTARIO

Please enter your comment!
Please enter your name here