Home Obituario Willy Humbert Eugene (Pa/Opa) van Eer *23 Aug. 1914 – †13...

Willy Humbert Eugene (Pa/Opa) van Eer *23 Aug. 1914 – †13 Jan. 2018

1178
0
SHARE
- Advertisement -

“This Is My Story, This Is My Song”

Met verdriet in ons hart, en in dankbare herinnering, geven wij kennis van het plotselinge overlijden van onze vader, grootvader, overgrootvader, betovergrootvader, broer, zwager, oom en schoonvader :

Willy Humbert Eugene (Pa/Opa) van Eer

*23 Augustus1914 – †13 Januari 2018

Echtgenote: †Mathilda (Tilly) van Eer – Lo A Njoe

Kinderen: †Lothar en Mildred van Eer – Daguiar, Helen en†Egbert (Bertje) de Freijtas – van Eer, Nino en Martina van Eer – van Oostvooren, †Cary en Mildred (Milly) van Eer – van Brederode, Henna en † Jean Halley – van Eer, Marcia en Antonio (Ton) Sint Jago – van Eer, Jenny en John Stevens – van Eer

Kleinkinderen: Myra, Judith, Clyde en Gina, Danilo, Egbert (Maikel-Sky), Tito en Lilian, Soraida, Siomara, † Orgene en Sharma, Aissah, Ricardo (Ricky) en Indrah, Kitty, Sacha en Dino, Shanna en Jean Pierre

Broers en Zusters:  † Edith, †Ewald en familie, †Robbie en familie, †Irma en familie, Elie en familie, †Fransje en familie, †Cornelie en familie, †Lidia, Hein en familie

Familie Lo A Njoe en Heinze

Achterkleinkinderen, achter-achter kleinkinderen, neven en nichten, overige familie, buren, vrienden en kennissen op Aruba, Nederland, Sint Maarten, Verenigde Staten, Suriname, Bahamas, Venezuela, Australië en Curaçao: van Eer, Halley, de Freijtas, Jacobs, Marin, Sint Jago, Stevens, Schuster, Marlin, Sedney, Ecury, Williams, Gibbs, Scholten, Christiaan, Muzac, Duyvensteijn, Thijs, Heinze, Lo A Njoe, Taytelbaum, Schoop, Valoismith, Malmberg en Steba.

Huisvrienden: Maurits Taytelbaum, Richie, Mirtho Lacle en Lita van Coblijn.

Verzorgsters: Claudiana, Miguelina, Natasja, Sacha en Marianne

Onze verontschuldigingen als we familie of vrienden zijn vergeten in ons verdriet.

Gelegenheid om afscheid te nemen op vrijdag 19 januari van 9 – 11 am bij Aurora Funeral Home, daarna vindt de uitvaart plaats naar de Protestantse Begraafplaats te Caya Ernesto Petronia.

Na de begrafenis gaarne geen rouwbeklag aan huis.

- Advertisement -

DUNA COMENTARIO

Please enter your comment!
Please enter your name here